www.1stop-photography.com - 1STOP-PHOTOGRAPHY

Gergely Ferencz


Photography Related Services
Owner at Greg - Beyond Words
Budapest Hungary

Rated: 5/5 (1 Review)

MAKE A CONNECTION Gergely Ferencz is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map
Beyond Words

Contact Information

Company Name
Greg - Beyond Words
Online Social Profiles
Phone Number
+36-70-413-3117
Location
Budapest
Hungary

Company Details

Year Established
2017
Hours of Operation
24/7
Accepted Forms of Payments
Bank Transfer, VISA, AMEX, MC
Credentials
Schools

About Gergely Ferencz

MIT NYERHETSZ VELEM?

Felhasználói élményt és időt — többek között. Szerintem a közös munkában a jó végeredmény mellett a második legfontosabb dolog az élmény. Legyen jó az együtt töltött munkaidő, ami megsokszorozza a munka hatékonyságát és növeli a projekt színvonalát.

Kompetenciáim között van a logo- és arculattervezés — legyen szó termék vagy cégarculatról —, a reszponzív webdesign, amivel a weboldalak minden eszközön optimálisan jelennek meg, a print tervezés, vagyis minden ami nyomdai úton létrejöhet, és a széles spektrumon felhasználható 3D grafika. Mindezt összefogja az art direction: általa egységes formát öltenek a vizuális tartalmak, emóció kerül a brand mögé, amivel könnyen megszólíthatóvá válik a célcsoport.

Alapvetően társasági ember vagyok, szeretem a csapatmunkát és a közös sikereket — ugyanakkor szívesen mélyülök el a feladat megoldásában. Mivel a karrierem döntő többségében vállalkozó voltam, ezért a proaktív gondolkodás természetes számomra, ami garantálja, hogy a probléma megoldásra kerül. Hiszek abban, hogy nem elég egy dolgot nagyon jól tudni, ezért folyamatosan fejlesztem magam, új technikákat tanulok.

Abban különbözöm a piacon lévő többi tervezőgrafikustól, hogy az évek folyamán nem csak a látásmódom fejlesztésére fókuszáltam, hanem arra is, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a legmagasabb színvonalon teljesítsem a rám bízott feladatot — így időt és pénzt takarítok meg a megbízómnak. Amikor elkezdek dolgozni egy projekten, mindig az ügyfél és célcsoportjának igényeire fókuszálva tervezek, hogy már a draft is a lehető legjobban közelítsen a végleges változathoz. Fontos, hogy végül jól működő megoldást adjak át — kompromisszumok nélkül.

Számlaképes vállalkozóként átlátható árképzéssel és követhető projekt menedzsmenttel, ütőképes stratégiai partnerévé tudok válni cégednek.

Ezen kívül mit nyerhetsz még velem?

Egy humoros társasági embert tele empátiával és motivációval, aki nem sajnálja befektetni a közös munkába az energiát és a megszerzett tapasztalatot.

Tekintsd meg a portfóliómat.

Gergely Ferencz Specialties


Gergely Ferencz Reviews


Submitted by Bold Leadership Consulting Inc. on Friday, Mar 30, 2018

Creative and Straight to the Point

It has been a great pleasure working with Gergely on our website. Gergely was able to effectively conceptualize our company's goals on our website design using contemporary techniques and ideas. He is a great communicator and grabs the essence of the tasks at hand quickly and provides creative and constructive solutions. It is a great experience to work with him. I can only recommend his services.

  • Overall Rating
  • Service
  • Responsiveness
  • Expertise
  • Results
  • Communication

%%%do_you_know%%% Gergely Ferencz? %%%write_review_now%%% »

Send a Message